Skal man vælge hundefrisør eller gør-det-selv med klipper?

Hvis man vil have en professionel hundeklipning + vask, kan det koste op mod 1000 kr. I hvert fald når der er tale om langhårede hunderacer som fx Afghansk Mynde, langhåret hønsehund og golden retriever. Da jeg søgte efter hundeklippere i mit lokalområde, Kolding, fandt jeg priser, der gjorde det mere oplagt at købe en elektrisk hundeklipper og så gøre det selv. Når man vælger klippemaskiner i god kvalitet, kan prisen godt snige sig op over 1000 kr. Tjek evt. priser hos Pricerunner, DBA og de forskellige butikker online. De koster. Men så kan du også bruge den i meget lang tid, sikkert i hele hundens liv.

Det kræver lidt øvelse at trimme med maskinen, men man kommer hurtigt efter det. Vær også opmærksom på, at nogle hunde kan have frygt for trimmere pga. lyden. Det gælder dog kun nogle individer. Hvis de er bange for hundetrimmer, er det en god idé at starte maskinen et stykke fra hunden, så den kan vænne sig til støjniveauet.
Der findes flere modeller derude, fx Oster PowerPro Ultra. Der kan sættes forskellige skærehoveder på, fx Nr. 7 på 3,2 mm. Læg også mærke til, at motorstørrelsen er forskellig. Fx kan en professionel maskine ligge på 2.200 omdrejninger i minuttet. Den slags maskiner har typisk en størrelse på omkring 45 watt. Nogle foretrækker at købe klippemaskiner med forskellig hastighed, så man kan vælge, hvor hurtigt den skal køre. Det kan typisk være i tre niveauer. Det er ikke usædvanligt, at de kommer over 3000 omdrejninger i minuttet.

Brugt på dba.dk

Efter min mening er der ikke nogen grund til at købe en brugt hundeklipper (elektrisk). Du kan ikke få garanti, og går den i stykker efter et par dage, er det bare penge ud ad vinduet.

Når man handler på nettet, er der min. 14 dages returret (fortrydelse). Mange butikker giver mere end det dobbelte af det. Derfor skal man ikke tro, at et køb er endeligt. Ikke før fristen er udløbet. Men tjek altid, hvilke vilår der gælder. Må man åbne pakken osv.? For en elektrisk hundetrimmer kan man fx finde info på produktsiden. Hvis ikke det fremgår, må man kontakte support.

Hvis man er i tvivl, om den pågældende e-handel er i orden, kan man tjekke et par forhold, fx om der er muligheder for at ringe eller skrive til en medarbejder. Det er også godt at tjekke deres status på forskellige vurderingssider, fx Trustpilot.

hundegaardtilsalg.dk

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *